Voorlichtingsbijeenkomsten & Workshops

Kom kijken!

Speciaal voor jou en je ouders organiseren we op

• Woensdag 19 oktober 2022 tussen 15.00 en 17.30 uur
  • Donderdag 3 november 2022 tussen 18.00 en 20.30 uur

Informatiebijeenkomsten en workshops.

Voor je ouders verzorgen we in de ‘Kleine Schouwburg’ van het Rijswijks Lyceum een voorlichtingsbijeenkomst over onze school. Ook kunnen je ouders daar vragen over het onderwijs op onze school stellen.

Voor jou organiseren we gelijktijdig een spannend en uitdagend aanbod van leuke workshops. Zo laten we je alvast ervaren wat je bij ons op school nog meer kunt doen en beleven naast de gewone lessen. Je kan bij ons op school bijvoorbeeld kiezen voor extra bijles Nederlands of wiskunde. Maar je kan ook kiezen voor kooklessen, de debatgroep of fitnesstraining. En dat allemaal gratis!

Schrijf je nu in voor een leuke, spannende en uitdagende workshop. Ondertussen houden we je ouders bezig met een nuttige voorlichtingsbijeenkomst over onze school.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie over het tijdstip en de plek waar jij met je ouders wordt verwacht.

Alvast heel veel plezier!