Het nieuwe schooljaar

Of je nu al bij ons op school zit, of nieuw bent, er zijn bepaalde dingen die je nodig zult hebben voor het komende schooljaar. Hier vind je de informatie die je daarvoor nodig hebt.

Als het nieuwe schooljaar begint heb je een paar dingen nodig. Informatie hierover krijg je in een brief thuisgestuurd. Twee dingen worden digitaal geregeld. De schoolboeken kun je online bij Van Dijk bestellen en een Chromebook kun je gemakkelijk bestellen bij The Rent Company.

Schoolboeken bestellen

Bestel je schoolboeken en digitale methodes voor 10 juli op VanDijk.nl!

Op VanDijk.nl staat de lijst met de leermiddelen die je nodig hebt klaar. Zo weet je zeker dat je de juiste leermiddelen bestelt. Bestellen gaat simpel en snel op VanDijk.nl. Bekijk de video, dan kan het eigenlijk niet mis gaan. Of kijk op VanDijk.nl waar we uitleggen hoe het bestellen werkt.

> Bekijk hier de video over hoe het in zijn werk gaat.

 

Vroegboeken = gratis studiehulp

Vroeg bestellen geeft extra rust in de vakantie. Fijn voor u en voor ons! Zo kan Van Dijk de leermiddelen op tijd leveren. Geeft u de bestelling vóór 10 juli aan Van Dijk door? Dan zijn ze extra blij en geven ze iets weg. De eerste 500 bestellers winnen een "even spieken" kaart! Wees er snel bij en houd de verzenddoos straks goed in de gaten.