Bij ons werken?

Onze leerlingen verdienen de beste kansen op succes. Succes in hun onderwijsloopbaan én in de samenleving. Hoe organiseer je onderwijs zo dat dit lukt? Zeker in een grootstedelijke omgeving?

Wij zoeken de beste docenten voor onze leerlingen. Ben jij dat? Heb jij een lesbevoegdheid óf ben je in opleiding? Of heb je andere ervaring met leerlingen uitdagen? Misschien staat hieronder de vacature voor jou!

Werken bij het Rijswijks Lyceum & Van Vredenburch College?

Onze leerlingen verdienen de beste kansen op succes. Succes in hun onderwijsloopbaan én in de samenleving. Hoe organiseer je onderwijs zo dat dit lukt? Zeker in een grootstedelijke omgeving? Wij zoeken de beste docenten voor onze leerlingen. Het RLVVC is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. We maken dan ook graag kennis met jou tijdens een goed gesprek in een ontspannen sfeer. Daarvoor houden we regelmatig een speciaal koffiemoment. We kunnen al je vragen beantwoorden over het werken op onze school. We vertellen je graag meer over onze vacatures en arbeidsvoorwaarden. Interesse in een baan bij ons? Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee! Je kunt zelf het moment kiezen door op de link te klikken. We hopen je snel te ontmoeten!

Meer over onze school?

  • Bekijk eens rustig wie we zijn en wat we doen op LinkedIn.
  • Wie werken op onze school? Wat maakt het werken op onze school aantrekkelijk of bijzonder? Wat houdt onze medewerkers bezig? Beluister de RL&VVC Podcast!