Aanschaf van een device

Alle leerlingen op onze school hebben een device. Je gebruikt deze thuis én op school. Bijvoorbeeld om huiswerk te maken, online lessen te volgen of tijdens de les aan opdrachten te werken.

Misschien heb jij al een device dat je kunt gebruiken. Zijn jij en je ouders van plan om een nieuw device te kopen? Dan is ons advies om een Chromebook te huren via Rent Company!  Deze zijn specifiek voor onze school geselecteerd en voorzien van een stevige beschermhoes. Gaat hij toch stuk, dan kun je op school tijdelijk een ander device lenen.  

Waarom een chromebook?

Kijk mee met The Rent Company terwijl ze vertellen wat het voordeel is van een chromebook op school.

Stichting Leergeld

Het kopen van een nieuwe Chromebook kost veel geld. Mochten je ouders om die reden niet in staat zijn om een Chromebook voor je te kopen, dan kan er contact worden opgenomen met Stichting Leergeld. Zij helpen ouders met lage inkomens door (een aanzienlijk deel van) de kosten van de aanschaf te vergoeden.  

Dit kunnen je ouders doen door een e-mail te sturen naar: bijzondereaanvragen@leergelddenhaag.nl. Ze moeten dan deze brief en een inschrijfbewijs meesturen. Dit kan een foto van een schoolpas zijn, een rapport, een inschrijfverklaring van de administratie of een brief afkomstig van de school die op naam geadresseerd is. Voor vragen kan gebeld worden naar 070-3601337.  

Meer informatie over Stichting Leergeld en het aanbod wat zij hebben voor de jeugd in Den Haag is te vinden op hun website: Leergeld Den Haag.