Aanschaf van een device

Alle leerlingen op onze school hebben een device. Je gebruikt deze thuis én op school. Bijvoorbeeld om huiswerk te maken, online lessen te volgen of tijdens de les aan opdrachten te werken.

Misschien heb jij al een device dat je kunt gebruiken. Zijn jij en je ouders van plan om een nieuw device te kopen? Dan is ons advies om een Chromebook te huren via Rent Company!  Deze zijn specifiek voor onze school geselecteerd en voorzien van een stevige beschermhoes. Gaat hij toch stuk, dan kun je op school tijdelijk een ander device lenen.  

Waarom een chromebook?

Kijk mee met The Rent Company terwijl ze vertellen wat het voordeel is van een chromebook op school.

Kopen of huren?

Zijn jij en je ouders van plan om een nieuw device te kopen? Dan is het advies van de school om gebruik te maken van het aanbod van Rent Company. Deze apparatuur is specifiek voor onze school geselecteerd, voorzien van een stevige beschermhoes en bij reparatie ligt er een leen Chromebook op school klaar. Je zit dus nooit zonder device. Ook zijn schade en diefstaldekking inbegrepen bij het aanbod en is het mogelijk om in termijnen te betalen of het apparaat te huren.