Aanschaf van een device

Alle leerlingen op onze school hebben een device. Je gebruikt deze thuis én op school. Bijvoorbeeld om huiswerk te maken, online lessen te volgen of tijdens de les aan opdrachten te werken.

Misschien heb jij al een device dat je kunt gebruiken. Zijn jij en je ouders van plan om een nieuw device te kopen? Dan is ons advies om een Chromebook te huren via Rent Company!  Deze zijn specifiek voor onze school geselecteerd en voorzien van een stevige beschermhoes. Gaat hij toch stuk, dan kun je op school tijdelijk een ander device lenen.  

Waarom een chromebook?

Kijk mee met The Rent Company terwijl ze vertellen wat het voordeel is van een chromebook op school.

Om met alle methodes en applicaties die op school gebruikt worden aan de slag te kunnen heb je een device nodig dat aan de volgende minimale systeemeisen voldoet:  

✓ Beeldscherm tot maximaal 13 inch (11.6 inch wordt geadviseerd)  

✓ Webcam en microfoon ingebouwd  

✓ Besturingssoftware: Chrome OS  

✓ Minimale accuduur: 7 uur (een volledige schooldag)  

✓ Draadloze netwerkkaart: Dualband 2.4 GHz en 5.0 Ghz  

✓ Opslagcapaciteit: minimaal 32 GB  

✓ Fysiek QWERTY toetsenbord

Zijn jij en je ouders van plan om een nieuw device te kopen? Dan is het advies van de school om gebruik te maken van het aanbod van Rent Company. Deze apparatuur is specifiek voor onze school geselecteerd, voorzien van een stevige beschermhoes en bij reparatie ligt er een leen Chromebook op school klaar. Je zit dus nooit zonder device. Ook zijn schade en diefstaldekking inbegrepen bij het aanbod en is het mogelijk om in termijnen te betalen of het apparaat te huren.

Mogelijk heb je op je vorige school al een device aangeschaft dat voldoet aan de minimale systeemeisen. In dat geval hoef je geen nieuwe te kopen of huren. Mocht je nog geen geschikt device hebben dan kun je er eenvoudig eentje bestellen bij de firma Rent Company.  

Wil je het aanbod met de speciaal voor onze school geselecteerde devices zien? Klik op Lees Meer!

Meer lezen

Het kopen van een nieuwe Chromebook kost veel geld. Mochten je ouders om die reden niet in staat zijn om een Chromebook voor je te kopen, dan kan er contact worden opgenomen met Stichting Leergeld. Zij helpen ouders met lage inkomens door (een aanzienlijk deel van) de kosten van de aanschaf te vergoeden.  

Dit kunnen je ouders doen door een e-mail te sturen naar: bijzondereaanvragen@leergelddenhaag.nl. Ze moeten dan deze brief en een inschrijfbewijs meesturen. Dit kan een foto van een schoolpas zijn, een rapport, een inschrijfverklaring van de administratie of een brief afkomstig van de school die op naam geadresseerd is. Voor vragen kan gebeld worden naar 070-3601337.  

Meer informatie over Stichting Leergeld en het aanbod wat zij hebben voor de jeugd in Den Haag is te vinden op hun website: Leergeld Den Haag.